Welkom

Welkom op de website van Pedicure Praktijk Paulien, uw medisch pedicure. Pedicure Praktijk Paulien is gelegen in Amsterdam West, in Geuzenveld vlakbij Osdorp.

De praktijk is gevestigd in een winkelpand in de van Karnebeekstraat 15.

Het pand is gelijkvloers en heeft royale deuren, zodat een rollator makkelijk mee naar binnen kan.

Als medisch pedicure ben ik gekwalificeerd om diverse risicovoeten te behandelen zoals onder andere diabetische voeten en reumatische voeten. Ik sta geregistreerd in het KRP, kwaliteit register pedicures, hierdoor ben ik erkend door zorgverzekeraars.

Ik heb een contract met podetherapeute Jettie Klein. Heeft u als diabetisch client een verwijzing en behandelplan van Jettie Klein, dan bent u van harte welkom.

JKF_3408_2Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van schimmelnagels. Schimmelnagels worden soms kalknagels genoemd. Kalknagels kunnen echter ook een andere oorzaak hebben dan een schimmel.

Bij twijfel is het mogelijk om een laboratorium onderzoek te laten doen.

Als er sprake is van een schimmelnagel kan ik deze behandelen met de PACT methode.

Op de volgende bladzij onder behandelingen: schimmelnagels vertel ik hier meer over .

Ook staat daar een filmpje over de behandeling.

Een andere specialisatie is het aanstippen van wratjes en steelwratjes met de cryopen. Met de cryopen bevries ik wratjes op de millimeter nauwkeurig. Doordat het gezonde weefsel niet wordt beschadigd is deze behandeling nagenoeg pijnloos.

Uiteraard bent u voor een goede pedicure behandeling bij mij op het juiste adres. U kunt de pedicure behandeling uitbreiden naar een luxe pedicure behandeling, met als extra een voetscrub en voetmasker. Om het helemaal te ontspannen geef ik voetreflex massages. Een voetreflex massage brengt lichaam en geest in balans.

images

Pedicure Praktijk Paulien is gelegen in Amsterdam West in de wijk Geuzenveld. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Bus 69, bus 61 stoppen op de hoek van de Troelstralaan, dit is enkele minuten lopen van de praktijk.
Bus 21 heeft de eindhalte op de Savorin Lohmanstraat, ook op enkele minuten loopafstand van de praktijk.
Tram 13 heeft de eindhalte op het Lambertus Zijlplein, 5 minuten lopen van de praktijk.

 >Behandeling uitsluitend na afspraak: 06-26170890. Als ik in behandeling ben kan ik de telefoon niet aannemen. Spreekt u alstublieft een duidelijke boodschap in met naam en telefoonnummer. Dan bel ik u op een later moment terug. Een mail sturen mag ook: pedicurepaulien@hotmail.nl.

Let op: afspraken kunnen tot uiterlijk 24 uur van te voren geannuleerd of verplaatst worden. Gebeurt dit later dan worden er kosten in rekening gebracht!

ProVoet_Logoprocertlogo